CURATARE, SPALARE SI IGIENIZARE TAPITERII AUTO
Se aspira si se curata foarte bine, folosind sistemul injectie-extractie. Unde exista pete se folosesc solutii speciale pentru curatat, dupa care se igienizeaza, astfel curatindu-se atât materialul cât si în profunzime.
Detailing exterior si interior
Detailing exterior si interior este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii:
Curatare exterioara detaliata, curatarea bitumului, degresarea caroseriei, protejarea caroseriei cu ceara solida, curatarea jantelor si a anvelopelor, protejarea jantelor si hidratarea anvelopelor, protejarea elementelor cromate, hidratarea si protejarea elementelor din plastic si cauciuc;
Curatare interioara detaliata, curatarea si uscarea tapiteriei scaunelor, banchetei, fetelor de usi, plafonului, stalpilor, curatarea balamalelor, curatarea si hidratarea chederelor, curatarea centurilor de siguranta, curatarea plansei de bord, curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu, curatarea portbagajului, protejarea elementelor cromate.
Tratament hidrofob pentru geamuri – are rolul de a imbunatati vizibilitatea in timpul ploii si ninsorii, reducand necesitatea utilizarii stergatoarelor, de a proteja parbrizul de inghet si zgarieturi minore. Durabilitatea acestui tratament este de minimum 18 luni sau 30.000 km.
Hidratarea si protejarea anvelopelor – are rolul de a imbunatati dramatic aspectul masinii, de a asigura elasticitate anvelopelor (prelungindu-le durata de viata) si de a le proteja de apa, mizerie, raze UV, etc. Acest proces este recomandat a se face lunar.
Curatarea jantelor – se realizeaza cu solutii dedicate care dizolva praful „pietrificat” provenit de la placutele de frana. Acest proces se realizeaza doar pe partea exterioara a jantei.
Hidratarea si protejarea elementelor din plastic / cauciuc – are rolul de a intineri aspectul acestor elemente, de a le prelungi durata de viata si de a le proteja de apa, mizerie, raze UV, etc. Acest proces este recomandat a se face o data la 6 luni.
Curatare interioara detaliata – se realizeaza prin aspirarea profunda a tapiteriei, dislocarea prafului din zonele greu accesibile, curatarea plansei de bord, curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu, curatarea geamurilor.
Curatarea tapiteriei – curatarea tapiteriei din stofa, plus, catifea se realizeaza cu ajutorul aparatului cu „injectie-extractie”, a tapiteriei din alcantara, piele intoarsa, piele naturala sau ecologica, cu ajutorul solutiilor dedicate si perii fine. Acest proces este recomandat a se face o data la 1-2 ani, in functie de modul de exploatare.
Hidratarea tapiteriei din piele – balsamul folosit contine antioxidanti, agenti de protectie UV, agenti de protectie impotriva uzurii si agenti de hidratare. Acest proces este recomandat a se face o data la 6-12 luni.
Curatarea mochetelor si covoraselor – se realizeaza cu ajutorul aparatului cu „injectie-extractie”. Acest proces este recomandat a se face o data la 6-12 luni, in functie de modul de exploatare.
Curatarea balamalelor – se realizeaza cu ajutorul pistolului cu vapori de aer cald, pensulelor, lavetelor si al pistolului cu aer comprimat.
Curatarea si hidratarea chederelor – curatarea se realizeaza cu ajutorul pensulelor, lavetelor si al pistolului cu aer comprimat dupa care se hidrateaza cu solutii dedicate, astfel evitandu-se lipirea chederelor la temperaturi foarte mici / foarte mari.
Curatarea centurilor de siguranta – se realizeaza cu ajutorul pistolului cu vapori de aer cald, detergentului si periilor.
Curatarea plafonului si stalpilor – in functie de gradul de murdarie, se curata doar prin metoda „umezeala controlata”, cu ajutorul spumei active si a lavetelor sau cu ajutorul aparatului „Tornador”.
Curatarea plansei de bord – se curata in detaliu cu ajutorul pensulelor, detergentului si al aerului comprimat.
Curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu – toate aceste materiale se curata in detaliu si se protejeaza cu solutii dedicate.
Curatarea portbagajului – include curatarea capitonajului din portbagaj si de pe capota acestuia, a tuturor elementelor din plastic, metal, cauciuc. In plus, include curatarea triunghiului reflectorizant, a trusei de scule, a rotii de rezerva, hidratarea acesteia si protejarea jantei cu sealant polimeric.
Inlaturare abtipild – presupune dezlipirea abtipildurilor fara a deteriora suprafetele pe care acestea sunt lipite (parbriz, plastice, etc.) si fara a lasa urme de adeziv.
Tratament cu OZON pentru distrugerea bacteriilor si eliminarea mirosurilor neplacute. Se recomanda dupa curatarea zonei cu probleme (zona in care s-au scurs lichide precum alcool, lapte, voma, etc.), dar si pentru eliminarea unor mirosuri precum cel de fum de tigara sau mancare.